Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Üzerine ne kadar kar yağarsa yağsın taşıyacaktır. Kullanılan malzemeler prefabrik ev fiyatları 2022 yılında belirlenen fiyatları etkileyecektir. Kullanılan malzemeler dışında ekstra olarak farklı malzemelerde kullanılabilmektedir.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Son aşamada evin iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca uygulanan prefabrik ev oturumunuza hazır teslim edilir.

En büyük avantajı geniş alanlar sunması olan dubleks prefabrik evler de ihtiyaç halinde kolayca değişiklik yapılmasına izin veren malzemelerden oluşturuluyor.

Proje çizim masrafı ödemeden hayalinizdeki modeli beğenerek villa sahibi olun. Villa modelleri arasında modern-day tasarımlarla birlikte klasik arzunuzu gerçekleştirebileceğiniz modelleri de bulacaksınız.

Prefabrik ev alırken önce bizim youtube, instagram ve facebook sayfalarımızda bulunan müşteri yorumlarımızı evlerin detaylı videolarını izlemenizi müşterilerimizle instagram ’da yaptığımız prefabrik ev soru cevap canlı yayınlarını izlemenizi tavsiye ederiz sonrasında tüm bilgiyi edindikten sonra Kocaeli Gebze’de ki Türkiye’nin en büyük prefabrik ev fabrikamıza ziyaret etmeniz prefabrik ev fiyatları gerekmektedir.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve strategyına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada sizing yaptıracağınız ev ile ilgili beton prepareı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Prefabrik yapılar ruhsatla ilgili olarak betonarme binalar gibi izne tabidir. Bağlı bulunduğunuz belediyeye veya prefabrik ev modelleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı il müdürlüklerine başvurarak izin almanız gerekmektedir.

Bunun yanında cephede ekstra ısı yalıtımı için gerekli kaplama malzemeleri ve çatı kaplamasında kullanılan alternatifli malzemeler de fiyatı etkilemektedir.

Measurement uygun evi bulmak her açıdan oldukça zor olabilir. Uzman bir propertyım almak isterseniz veya dimensions uygun olan yapıyı prefabrik ev modelleri hızlı bir şekilde bulmak isterseniz müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz. Ayrıca bu yapıların diğer yapılara göre uygun kalması ve yapıya sonradan ekleme yapılması sayesinde oldukça fazla tercih edilmektedir.

Prefabrik ev cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum yapılabilir.

Prefabrik yapı sisteminde duvar panelleri özel levhalar arasına yüksek dansitede yalıtım dolgu malzemesi kullanılarak prefabrik ev hazırlanır. Duvar panellerinin sağladığı prefabrik ev modelleri yalıtım değeri tuğla veya gazbetonlu binalara göre yüzde altmışa varan oranlarda daha yüksektir.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Report this wiki page